مشــاوره، طــراحی و نظارت

مشاوره، طراحی و نظارت 3 اصل مهم در پیاده سازی پروژه های IT می باشند. همواره در پروژه ها، تیم های نظارتی و مشاورین پویا در جهت دهی صحیح روند طراحی، اجرا و بهره برداری از یک پروژه نقش بسزایی دارند. کسب اطمینان از تامین نیازمندی ها و الزامات پروژه از یک سو و اجرای دقیق و صحیح آنها در موعد مقرر و همچنین منطبق با دستورالعمل و استانداردهای بروز و متعارف جهانی، اهمیت استفاده از مشاوره، طراحی و نظارت بر پروژه های IT را بیان می کنند. شرکت پرشیاسیس خاورمیانه با نیازسنجی دقیق، بررسی زیرساختها، شناخت استراتژی، هزینه منطقی و مناسب، طراحی و آنالیز سخت افزاری،  برنامه ریزی زمانی و پیش بینی نیازهای آتی سازمانها، اقدام به ارائه خدمات در این زمینه می نماید.

نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتــری و دیتـا سنتــر

با توجه به اینکه امروزه شبکه های کامپیوتری زیر ساخت لازم برای استفاده از منابع فیزیکی و منطقی را در یک سازمان فراهم می نمایند و در بسیاری از سازمانها ارتباطات دیتا، صدا، تصویر و .. بر روی این بستر ارائه می گردد لذا طراحی، نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری و دیتا سنتر می بایست با در نظر گرفتن شرایط و سیاستهای سازمان، انجام گردد. در طراحی و پیاده سازی شبکه و دیتا سنتر باید مواردی مانند سرویسها و خدمات مورد نیاز سازمان، پروتکلها و فاکتورهای امنیتی، سرعت شبکه، نیازسنجی برای چند سال آینده و … در نظر گرفته شود. شرکت پرشیاسیس خاورمیانه با داشتن متخصصین مجرب و با تکیه بر دانش بروز و تجربه متخصصین خود توانسته است نیازهای مشتریان را در این زمینه برآورده سازد.

پشتیبـانـی و نگهـداری شبکه

با توجه به رشد و نفوذ فناوری اطلاعات در تمامی حوزه های کسب و کار، پشتیبانی و نگهداری شبکه های کامپیوتری در حال حاضر اصلی ترین نیاز شرکتها، موسسات، سازمانها و … در حوزه فناوری اطلاعات می باشد. شرکت پرشیاسیس خاورمیانه با داشتن تجربه طولانی در این زمینه، بهترین خدمات پشتیبانی و نگهداری در دو بخش سخت افزار شبکه شامل سیستمهای کامپیوتری، UPS، سرورها،… و نرم افزار شبکه شامل نگهداری از نرم افزارها، تهیه نسخه پشتیبان، رفع ایرادات سیستم عامل و نرم افزاری و …  را به سازمانها و شرکتها ارائه می نماید.

راه حل ما

ارزیـابـی امنیتـی و تست نفـوذ پذیـری

با افزایش روز افزون استفاده از کامپیوتر و اینترنت در زندگی انسان نیاز به امنیت اطلاعات به امری بدیهی و بسیار مهم برای شرکتها و سازمانها بدل شده است. به منظور افزایش امنیت شبکه، نیاز است تا پیش از هکرها، نقاط ضعیف و آسیب‌پذیر شبکه را شناسایی و نسبت به رفع این نقایص اقدام گردد. از طریق ارزیابی امنیتی و تست نفوذ‌پذیری این امکان برای سازمانها فراهم می گردد که ضمن حفظ اطلاعات محرمانه، از نقاط آسیب‌پذیر شبکه خود اطلاع یافته و نسبت به رفع آن اقدام کنند.

ضـد حملـــه هدفمنــــد

حملات هدفمند، فرایندهای بلند مدت هستند که امنیت را به خطر انداخته و کنترل مهاجم غیرمجاز را بر شبکه و اطلاعات سازمان برقرار می کنند.  ضد حمله هدفمند، راهکار امنیتی می باشد کـه با ارائه مدیریت پشرفته تهدیدات و دفاع و رسیدگی به تمام  مراحل مقابله با حملات هدفمند که توسط آنتی ویروس های عادی قابل شناسایی نیستند، تداوم کسب و کار و اطلاعات سازمان را محافظت و تضمین می کند. این پلتفرم به صورت پیش فرض دارای ویژگی ها و تکنولوژی هـای محافظت چند لایه می باشد، و این در حالی است که قابلیت ادغام و یکپارچه شدن با مجموعه گسترده ای از محصولات و سرویس های  دیگر را دارد تا یک سیستم جامع اختصاصی برای تشخیص، پاسخ و پیش بینی تهدیدات را تشکیل بدهد.

راه انــدازی و پشتیبـانــی VOIP

انتقال صدا بر روی بسرت شبکه و یا اینترنت)VOIP (یکی از پروتکل های روز دنیا می باشد که با داشتن مزایا و ویژگی های خاص خود توانسته است بخش مهمی از زیر ساخت ارتباط صوتی را در دنیای امروز به خود اختصاص دهد. این تکنولوژی که به نام IP Telephony نیز شناخته می شود این امکان را فراهم می آورد تا به جای استفاده از زیر ساخت های سنتی تلفن، به راحتی بتوانید کلیه تماس های  صوتی، فکس، SMS و حتی تماس های  تصویری خود را بر روی بستر شبکه و اینترنت برقرار نمایید و با ایجاد ارتباط بین دفـاتر مختلف خود در سراسر دنیا، هزینه های تماس خود را به شکل چشمگیری کاهش دهید.

در VoIP محدودیت های سیستم های تلفن قدیمی وجود نـدارد و شام می توانید به راحتی داخلی خود را با خود به هر جایی بربید و در هر مکـان و لحظـه ای و با استفـاده از هر نـوع اینترنتی، از داخلی خود استفـاده نمایید.

راهکارهای مانیتورینگ

مانیتورینگ شبکه و دیتا سنتر جزو استانداردهای اولیه و یکی از مهمترین فعالیت هایی است که مدیران شبکه باید به آن بپردازند. با استفاده از مکانیزم مانیتورینگ علاوه بر پیشگیری از بروز خطا و اشکال در ساختار شبکه، صرفه جویی هزینه و زمانی مناسبی نیز در امر مدیریت شبکه انجام خواهد شد.

مانیتورینگ شبکه و زیرساخت را به ۵ دسته بندی کلی تقسیم می کنند:

۱) مانیتورینگ شرایط محیطی: در این دسته بندی، شرایط محیطی اتاق سرور و تجهیزاتی مانند سیستم سرمایشی و سیستم اطفا حریق مانیتور می شوند.  

۲) مانیتورینگ تجهیزات اکتیو شبکه: در این دسته بندی، کلیه تجهیزات اکتیو شبکه مانند سوئیچ ها، روترها و فایروال ها مانیتور شده و علاوه بر بررسی سخت افزاری شبکه، نظارت بر عملکرد پورت ها و همچنین کنترل اطلاعات ارسالی و دریافتی نیز مورد ارزیابی و مانیتورینگ قرار می گیرد. 

۳) مانیتورینگ تجهیزات ذخیره سازی و سرورهای فیزیکی: در این دسته، عملکرد دستگاه های ذخیره سازی مانند NAS و SAN و همچنین سرورهای فیزیکی از حیث ارتباط شبکه ای، دیسک ها، حافظه و Raid آنها مانیتور می شوند.

۴) مانیتورینگ سرورهای مجازی: در این دسته، ماشین های مجازی، ارتباط آنها با Hypervisor، خود Hypervisor و سرورهای مدیریتی مانند vCenter مورد ارزیابی و مانیتورینگ قرار می گیرند.

۵)  مانیتورینگ سرویس ها: در این دسته بندی، شما از سلامت و درستی عملکرد سرویسهای موجود در شبکه مانند Active Directory، DNS،DHCP، سرویس های بکاپ و سرویس های بانک اطلاعاتی آگاهی یافته و مدیریت ساده تری روی سرویسها خواهید داشت.

تهیه نسخه پشتیبان و بازیابـی اطلاعات

برای یک سازمان بهترین سیستم تهیه نسخه پشتیبان  و بازیابـی اطلاعات بایـد دارای خصوصیـات ذیل باشد:

  1.  بازیابی اطلاعات هارد سرور در كمترین زمان ممكن
  2. نگهداری نسخه های زمانی مختلف از داده ها
  3. ایجاد زمان بندی برای گرفتن نسخه پشتیبان، طبق سیاست های امنیتی
  4.  آرشیو كردن اطلاعات  و نگهداری آنها در فضای كاری، بیرون از سایت یا بیرون از فضای كاری
  5.  پشتیبان گیری در كمترین زمان ممكن
  6.  تهیه نسخه های پشتیبان از سیستم عامل های مختلف و برنامه های كاربردی
  7.  امكان پشتیبان گیری متمركز و خودکار

راهکـارهـای مجـازی سـازی

مجازی سازی یک تکنولوژی نوظهور در دنیای IT  است که به طور روزافزونی مورد استقبال سازمان ها در سرتاسر جهان واقع شده است. بهره گیری از مجازی سازی، انقلابی در زیرساخت سخت افزاری سازمان ها پدید آورده است و عملا معماری جدیدی بر اساس آن بنیان گذاشته شده است. در واقع مجازی سازی به نوعی راهکار، برای استفاده حداکثری از منابع سخت افزاری است. با بهره گیری از این  راهکار نه تنها در استفاده از سخت افزار صرفه جویی می شود و هزینه های کمتری را متحمل می شوید، بلکه وابستگی محیط عملیاتی به سخت افزار کم شده و جابه جایی و به روزرسانی سیستم ها نیز به راحتی انجام می گردد. بنابراین مدیریت آسان تر و پشتیبانی ساده تر از برتربن ویژگی های این راهکار است. برای مجازی سازی محصولات متنوعی از شرکت های مختلف وجود دارد. اما معتبرترین آنها تولید سه شرکت VMware, Microsoft, Citrix  می باشد. مجازی سازی در بخشهای سرورها، سیستمهای کاربران و برنامه های کاربردی قابل اجرا می باشد.

راهکــارهای پشتیبـان گیـری

پر اهمیت ترین بخش هر سازمان، اطلاعات ‌و سيستم ‌هاي آن سازمان مي‌باشند. همواره حفاظت از اطلاعات و سيستم‌ها به دليل رشد روز افزون آنها در سازمان و پيچيدگي خاص خود، سخت و طاقت فرسا است. قابل ذکر است يكي هزاران مشكل اساسي و ريسك‌هاي بزرگي كه سازمانها با آن مواجه هستند، خطرات ناشي از انهدام داده ها مي‌باشد. براي اين منظور هر سازمان نياز به روشها و استانداردهايي دارد تا بتواند در زمان از بين رفتن اطلاعات در حداقل زمان ممكن آن را بازيابي كرده و سازمان را در مسیر عادي خود قرار دهد. در راستای تهیه نسخه پشتیبان از اطلاعات سرور و شبکه، برخي تكنولوژي‌ها در اين زمينه مي‌توانند در حداقل زمان، اطلاعات از بين رفته را بازيابي كنند.

برای یک سازمان، بهترین سیستم تهیه نسخه پشتیبان و بازیابی اطلاعات باید دارای خصوصیات ذیل باشد:

  • بازيابي اطلاعات هارد سرور در كمترين زمان ممكن
  • نگهداری نسخه ‌هاي زماني مختلفي از داده‌ها
  • ايجاد زمانبندي براي گرفتن نسخ پشتيبان، طبق سياست‌هاي امنيتي
  • آرشيو كردن اطلاعات و نگهداري آنها در فضاي كاري، بيرون از سايت يا بيرون از فضاي كاري
  • پشتيبان‌گيري در كمترين زمان ممكن
  • تهيه نسخه‌هاي پشتيبان از سيستم‌ عاملهای مختلف و برنامه‌هاي كاربردي
  • امكان پشتيبان‌ گيري متمركز و خودکار

راهکــارهـای مایکـروسـافت

راهکارهای مایکروسافت (مدیریت یکپارچه کلاینتها و کاربران و اعمال سیاست های سازمان بر آنها):

اکتیو دایرکتوری از دستاوردهای بسیار شگفت انگیز شرکت مایکروسافت می باشد که با استفاده از دامین کنترلر می تواند تمامی منابع موجود در یک شبکه را به صورت کاملاً متمرکز و یکپارچه مدیریت نماید. سرویس اکتیو دایرکتوری بر اساس یک پایگاه داده متمرکز که توانایی توزیع پذیری بسیار شناوری دارد، به عنوان یک سرویس دهنده بر پایه ویندوز های سرور مایکروسافت تهیه شده است. اگر در داخل شبکه از این سرویس استفاده نگردد، برای مدیریت تمامی منابع باید از مدیریت تک به تک سرویس ها استفاده نمود که این امر موجب اتلاف وقت، به حداکثر رساندن هزینه ها و کاهش امنیت خواهد شد. اکتیو دایرکتوری به گونه ای ساخت یافته طراحی گردیده که می تواند تعداد بسیار زیادی از عملیات های خواندن، نوشتن و به روز رسانی ها را به صورتی کاملاً یک پارچه انجام دهد. از دیگر تعریف هایی که می توان از سرویس اکتیو دایرکتوری عنوان نمود، اینست که اطلاعات ذخیره شده در این سرویس به صورت سلسله مراتبی، قابل بازگشت و تمدید پذیر است.

پیمایش به بالا